Evenementen

Serious Music presenteert met trots een nieuw optreden van de Schotse neoprog-band Comedy Of Errors. Ze speelden al met veel succes op het zesde Serious Music Event in 2014, maar komen nu terug naar Alphen met de show van hun veel geprezen album ‘Spirit’. De Nederlandse band Sky Architect verzorgt het voorprogramma.

Comedy Of Errors wordt opgericht in 1984. Waar de neoprog van Marillion, IQ en Pendragon wel aanslaat bij het grote publiek, blijft de doorbraak voor Comedy Of Errors uit. Na diverse wisselingen raakt de band uit het zicht, maar hiermee houdt hun verhaal niet op. Na 23 jaar wordt in 2011 de cd ‘Disobey’ uitgebracht, met vrijwel de gehele originele bezetting uit de jaren tachtig. De eerste volwaardige cd in meer dan twintig jaar wordt een groot succes. Ook de opvolger ‘Fanfare & Fantasy’ (2013) wordt zeer goed ontvangen. ‘Songs die staan als
symfonische meesterwerkjes’ staat te lezen in de recensies. Dat de band na zoveel jaar springlevend is, bewijst ze met het album ‘Spirit’ uit 2015. Het album wordt met veel enthousiasme ontvangen en staat in veel jaarlijstjes in de top 5. De website Progplanet spant de kroon als ze in de recensie van ‘Spirit’ stellen: ‘There is a new word for perfect prog… and it’s called: Comedy Of Errors’. Voor liefhebbers van bands als Marillion en IQ is deze band een echte aanrader!

Prijs
De kaarten kosten bij reservering € 20,00; aan de kassa € 25,00 (beide inclusief consumptie).