Evenementen

Vanwege de aangescherpte corona-maatregelen kan het geplande concert van Into The Open helaas niet doorgaan. Onze excuses! Reeds gekochte tickets zullen worden gerestitueerd. In het voorjaar van 2021 gaan we bekijken of we dit project voor een latere datum kunnen boeken.

Op zaterdag 28 november 2020 presenteert Serious Music Alphen een uniek concert van ‘Into The Open’. Daarbij staat het op 20 maart verschenen album ‘Destination Eternity’ centraal.

Into The Open is het project van Sander Heerings (Wane of Summer, The Dust Connection) en Jan Willem Ketelaers (Knight Area, Ayreon), die in 2016 hun krachten bundelden om een (progressief) rockalbum te maken met als thema de reis van de menselijke ziel. ‘Destination Eternity’ vertelt het verhaal over de geboorte, het leven, de dood en de lessen die geleerd (moeten) worden op weg naar het ‘eeuwige leven’.

Positieve ontvangst
Het album, met op de hoes een fraai kunstwerk van Vivi Hoffmanns, is zeer positief ontvangen. Zo schreef Progwereld: ‘Een puik stel muzikanten zorgt voor heerlijke muziek, vol van afwisseling, met rock en melodie als basis’ en ‘te hopen valt dat veel muziekliefhebbers ‘Destination Eternity’ tot in lengte van dagen blijven beluisteren, want dat verdienen de makers’.

Heerings (toetsen), Ketelaers (vocalen) en de band met Robert Spaninks (drums), Ronald Martens en Martijn Balsters (beiden gitaar) en Frank Strokap (bas) bieden je deze avond een unieke kans dus om dit prachtige album live te horen.

Prijs
De kaarten kosten bij online reservering € 15,00 (exclusief consumptie).

Let op: er staan twee shows gepland (zonder pauze) met elk maximaal 60 bezoekers (vanwege het coronaprotocol). Hier reserveer je voor de show van 20:00 uur. Wil je naar de show van 22:00 uur, reserveer dan bij de late show.

‘In another world, not our mortal world, souls are living like us, an eternal life forever…’