Evenementen

Op maandag 23 december 2019 verzorgt het Alphense gospelkoor Sound Of Celebration een speciaal kerstconcert in Parkvilla Theater.

Na de succesvolle en uitverkochte concerten in 2017 en 2018 begint het een mooie traditie te worden dat Sound Of Celebration rond kerst optreedt in het sfeervolle Parkvilla Theater. Dat is geheel terecht, want het koor heeft zich onder leiding van dirigent Tim Hermsen sterk ontwik-keld en een indrukwekkend en gevarieerd oeuvre opgebouwd van (vooral) Engelstalige gospelsongs. Deze staan uiteraard centraal tijdens het concert, maar ook is er ruimte voor het samen zingen van bekende kerstliederen onder begeleiding van Tim.

Indrukwekkend
Het gospelkoor Sound Of Celebration uit Alphen aan den Rijn is opgericht in 1991 om met mooie samenzang de boodschap van het evangelie uit te dragen aan alle mensen, ongeacht kerk of kerkelijke richting. Het koor van ongeveer veertig leden is gemengd en zingt de meeste liederen vierstemmig, dus met sopraan-, alt-, tenor- en baspartijen. Het koor heeft een goede reputatie opgebouwd met live-optredens. De afgelopen weken nog maakte het koor grote indruk tijdens het benefietconcert voor KWF met drie andere koren in een uitverkocht theater Castellum en tijdens de Gospelnight in de Goede Herder Kerk, met onder andere Dwight Dissels als solist.

Kom ook genieten van het koor en kom helemaal in de sfeer van kerst met dit bijzondere optreden van Sound Of Celebration.

Prijs
De kaarten kosten bij online reservering slechts € 7,50; aan de kassa € 10,00.