Evenementen

Op zaterdag 6 oktober 2018 presenteert Serious Music Alphen de formatie Mr. Punch, een tributeband uit Italië die de muziek van Marillion met veel verve over het voetlicht weet te brengen.

Deze avond staat in het teken van de alom bekende neo progrock-band Marillion, die wereldwijd nog steeds volle zalen trekt. De band werd beroemd in periode 1984-1988 met de wereldhit ‘Kayleigh’, maar vooral ook door leadzanger en blikvanger Fish. Helaas speelt Marillion het oudere werk niet of nauwelijks meer, maar gelukkig zijn er tributebands die deze leemte opvullen.

Exclusief concert
Mr. Punch, een Italiaanse tributeband met uitstekende progmuzikanten, staat bekend als een van de beste Marillion-tributes. De band maakte in 2016 al veel indruk in Nederland met hun ‘Fugazi’ show. Nu zijn ze (exclusief) terug voor een avondvullende show waarin de gouden albums ‘Script For A Jester’s Tear’ (1983) en ‘Misplaced Childhood’ (1984) integraal gespeeld zullen worden. Wil je de sfeer van het oorspronkelijke Marillion nog een keer echt (live) ervaren, dan mag je deze show zeker niet missen!

Prijs
De kaarten kosten bij reservering € 15,00; aan de kassa € 17,50 (beide inclusief consumptie).