Evenementen

Vanwege de aangescherpte corona-maatregelen kan het geplande concert van Profuna Ocean helaas niet doorgaan. Onze excuses! De reeds verkochte kaarten hiervoor zullen worden terugbetaald.

Na eerdere succesvolle optredens in Parkvilla in 2013 en 2017 (als voorprogramma) komt Profuna Ocean op 5 maart 2021 terug naar Parkvilla als hoofdact vanwege hun nieuwe ep ‘Continuation’. Deze werd reeds in het najaar van 2020 uitgegeven, maar door corona-maatregelen was het nog niet mogelijk om deze release met een liveoptreden te vieren.

Profuna Ocean is een alternatieve (progressieve) rockband uit Nederland, die in 2008 werd opgericht. Met een eigen, kenmerkende composities en sound willen ze de luisteraar meenemen op een muzikale reis. In 2009 verscheen het eerste album ‘Watching The Closing Sky’, dat zowel nationaal als internationaal zeer goed ontvangen werd. In de periode daarna werd volop opgetreden, onder andere met bekende bands als Focus, Knight Area en Racoon. In 2013 won Profuna Ocean de award ‘Best progressive rock band of The Netherlands’ . Met het in 2016 verschenen tweede album ‘In Vacuum’ bereikte de band een volgend niveau (zowel progressief als emotioneel), met invloeden van bands als Porcupine Tree, The Pineapple Thief en Anathema.

Krachtige songs
Profuna Ocean zet de muzikale reis voort met ‘Continuation’. De nieuwe ep bevat vijf krachtige songs waarin de band zijn betrokkenheid laat zien, zoals ‘NRA’ over de schietincidenten in de VS en ‘Cc Song’ over de overleden muzikant Chris Cornell (bekend van onder meer Soundgarden). Ook live heeft de band een uitstekende reputatie opgebouwd met meeslepende shows. De hoogste tijd om dit weer eens te kunnen ervaren in Parkvilla Theater!

Prijs
De kaarten kosten bij online reservering € 12,50; aan de kassa € 15,00.

NB: Vanwege de coronarichtlijnen kunnen maar 60 plaatsen in het
theater worden benut. Tijdsduur: ca. 90 minuten zonder pauze.