Evenementen

Vanwege de aangescherpte corona-maatregelen kan het geplande concert van Novatia helaas niet doorgaan. Onze excuses! De reeds verkochte kaarten hiervoor zullen worden terugbetaald.

 

Op vrijdag 30 april 2021 verzorgt Novatia alsnog het optreden in Parkvilla Theater (Alphen aan den Rijn) in het kader van de release van het eerste volledige album (‘Discover’) van de band.

Dit concert stond eerder voor 7 november 2020 gepland, maar dat kon vanwege de maatregelen in het kader van de tweede coronagolf niet doorgaan. Gelukkig is er dus een nieuwe datum gevonden.

Novatia
Novatia is een pop/rockband die sterk beïnvloed is door het geluid van de jaren ’80. De band startte in 2014 en bracht inmiddels drie zeer goed ontvangen EP’s uit met melodieuze songs, die geplaatst kunnen worden tussen rock, pop, jazz, funk en (neo)prog. Novatia speelde al eerder met veel succes bij Serious Music Alphen (in 2016 en 2017); de omschrijvingen in de pers (‘een progband met een geweldige eigen stijl en een rijk arsenaal aan bloedstollende melodieën, maar ook met de vaardigheden en houding om dit over te brengen’) bleken meer dan terecht te zijn.

Eerste cd: rijk aan stijlen
In 2020 komt het eerste volwaardige album van Novatia uit met tien nieuwe songs: ‘Discover’. De eerste reacties zijn zeer positief: ‘een zeer divers album, rijk aan uiteenlopende stijlen, maar onmiskenbaar Novatia: melodieus, atmosferisch, catchy, energiek en optimistisch’. De band komt graag terug naar Parkvilla om de release van dit album te vieren. Novatia wil niet alleen op cd imponeren, maar ook live een echte belevenis zijn. Met zijn inmiddels ruime podiumervaring weet de band het publiek te vermaken en met een goed gevoel huiswaarts te laten gaan.

Prijs
De kaarten kosten bij online reservering € 10,00. Let op: slechts 30 kaarten beschikbaar.

NB: vanwege de coronarichtlijnen kunnen maar 60 plaatsen in het
theater worden benut. De helft daarvan is voor genodigden voor deze releaseparty; de andere helft is beschikbaar voor de vrije verkoop. Tijdsduur: ca. 90 minuten zonder pauze.