Evenementen

Vanwege de aangescherpte corona-maatregelen kan het geplande concert van Novatia helaas niet doorgaan. Onze excuses! Reeds gekochte tickets zullen worden gerestitueerd.

Op zaterdag 7 november 2020 verzorgt Novatia een exclusief optreden in Parkvilla Theater (Alphen aan den Rijn) ter ere van de release van het eerste album (‘Discover’) van de band.

Novatia is een pop/rockband die sterk beïnvloed is door het geluid van de jaren ’80. De band startte in 2014 en bracht inmiddels drie zeer goed ontvangen EP’s uit met melodieuze songs, die geplaatst kunnen worden tussen rock, pop, jazz, funk en (neo)prog. Novatia speelde al eerder met veel succes bij Serious Music Alphen (in 2016 en 2017); de omschrijvingen in de pers (‘een progband met een geweldige eigen stijl en een rijk arsenaal aan bloedstollende melodieën, maar ook met de vaardigheden en houding om dit over te brengen’) bleken meer dan terecht te zijn.

Eerste cd: rijk aan stijlen
In 2020 komt het eerste volwaardige album van Novatia uit met tien nieuwe songs: ‘Discover’. De eerste reacties zijn zeer positief: ‘een zeer divers album, rijk aan uiteenlopende stijlen, maar onmiskenbaar Novatia: melodieus, atmosferisch, catchy, energiek en optimistisch’. De band komt graag terug naar Parkvilla om de release van dit album te vieren. Novatia wil niet alleen op cd imponeren, maar ook live een echte belevenis zijn. Met zijn inmiddels ruime podiumervaring weet de band het publiek te vermaken en met een goed gevoel huiswaarts te laten gaan.

Prijs
De kaarten kosten bij online reservering € 10,00 (exclusief consumptie). Let op: slechts 30 kaarten beschikbaar.

NB: vanwege coronamaatregelen kunnen er (conform de richtlijnen per juli 2020) maar 60 plaatsen in het theater worden benut. De helft daarvan is voor genodigden voor deze releaseparty; de andere helft is beschikbaar voor de vrije verkoop. Tijdsduur: ca. 90 minuten zonder pauze.