Evenementen

Het duurt nog even, maar we melden nu alvast dat we PBII in 2018 weer in het Parkvilla Theater mogen verwelkomen. Ze spelen bij Serious Music Alphen dan hun nieuwe show Rocket! Deze rockopera is gebaseerd op het gedachtegoed van Wubbo Ockels over duurzaamheid.

Rocket!, een gezamenlijk initiatief van PBII en theatercollectief BlondeBIZON, is een rijke mix van live rockmuziek, geprojecteerde animatiebeelden, hilarische filmfragmenten en meeslepend theaterspel door twee actrices en een acteur van tien jaar. Deze uiteenlopende disciplines zorgen samen voor een onvergetelijk theater- en muziekspektakel. De krachtige muziek van rockband PBII geeft de voorstelling een heerlijke ‘energieboost’ en zorgt ervoor dat – in combinatie met de beelden en het toneelspel – de voorstelling direct bij je binnenkomt.

Kijk voor meer informatie over Rocket! op de speciale Rocket!-website van PBII. Of bekijk hier de trailer.

Opvolger van 1000 Wishes
Rocket! is de opvolger van ‘1000 Wishes’, een rockmusical over het thema kinderkanker. Met deze show, die ook in het Parktheater (17 oktober 2014) te horen en te zien was, oogstte PBII veel succes. De opbrengsten van ‘1000 Wishes’ werden geschonken aan Stichting KiKa.

Prijs
Op dit moment zijn tijdstip en toegangsprijzen voor deze voorstelling nog niet bekend. Zodra we meer weten, kun je dat hier lezen.