Evenementen

Najaar 2015 was Robby Valentine voor het eerst te zien en te horen bij Serious Music Alphen. Naar verwachting staat de succesvolle rocker in het najaar van 2017 voor de tweede keer op de planken van het Parkvilla Theater.

Robert Kempe, vooral bekend onder zijn artiestennaam Robby Valentine, is een componist en multi-instrumentalist die inmiddels 22 albums en 16 singles heeft uitgebracht. In Nederland is hij vooral bekend om zijn single ’Over And Over Again’ uit 1992, maar in het buitenland (en met name in Japan) is hij een zeer grote ster.

Bizarro World
In 2014 verscheen zijn nieuwe album ‘Bizarro World’, een mooie mix van pop en symfo-rock met mooie, gevarieerde zanglijnen en meeslepende gitaarsolo’s. Robby is een bewonderaar van de muziek van Queen en dat is in zijn muziek goed te horen. Op verzoek heeft hij de afgelopen jaren meerdere Queen tribute-optredens verzorgd en in 2014 een dubbelalbum daarvan uitgebracht.

Nieuwe show
Zijn overweldigende en onvergetelijke optreden (in een uitverkocht Parkvilla Theater) in november 2015 vraagt om een herhaling. Daarom komt Robby op veler verzoek nog een keer naar Alphen met een speciale, nieuwe theatershow, waarin hij samen met zangeres (en levenspartner) Marlies Schuitemaker (alias Maria Catharina) op verrassende wijze songs uit zijn omvangrijke oeuvre zal laten horen.

Zodra de datum van dit concert bekend is, laten we het weten.

Prijs
De kaarten kosten bij reservering € 15,00; aan de kassa € 20,00 (beide inclusief consumptie).