Evenementen

Op 24 november 2017 heeft ons concert in het Parkvilla Theater een nostalgisch tintje. We gaan terug naar de jaren zeventig met Yesshows!

De band Yesshows biedt een avondvullend programma aan met een tribute van de legendarische formatie Yes, de progressieve rockband die in 1968 werd opgericht in Londen. Kenmerkend voor de muziek van de band zijn de complexe ritmes en harmonieën, de virtuositeit van de muzikanten, de meerstemmige zang en de mystieke teksten. Yes heeft door de jaren heen vele legendarische albums gemaakt, in diverse samenstellingen. Meest kenmerkend zijn de hoge, ietwat engelachtige zang van Jon Anderson, het aparte, zware basgeluid van Chris Squire en de ongekende virtuositeit van gitarist Steve Howe en toetsenman Rick Wakeman. Toetsenman Ebert Zwart gaat de uitdaging aan om de unieke muziek en sound van Yes live te brengen met een band van zeer getalenteerde muzikanten die de passie voor Yes delen. Zangeres
Carola Cortenbach neemt de zangpartijen voor haar rekening.

Als voorprogramma zal de groep songs uit het solorepertoire van voormalig Genesis-frontman Peter Gabriel ten gehore brengen. Een avond vol met progrock-klassiekers dus!

Prijs
De kaarten kosten bij reservering € 17,50; aan de kassa € 20,00 (beide inclusief consumptie).