Vrienden

Beste vrienden van Serious Music Alphen,

Het programma voor najaar 2019 is rond! We hebben weer een serie prachtige concerten voor jullie op stapel staat, met fantastische bands uit zowel binnen- als buitenland. En natuurlijk is er weer onze vriendenactie: met korting genieten van alle concerten, terwijl je tegelijkertijd Serious Music Alphen steunt. Hoe mooi is dat!?

Ons aanbod voor najaar 2019:

 • zaterdag 31 augustus: Dreamwalkers Inc en Cirrha Niva – Nederland (12,50 euro)
 • vrijdag 6 september: Anima Mundi – Cuba (17,50 euro)
 • vrijdag 4 oktober: Mad Fellaz – Italië (17,50 euro)
 • vrijdag 18 oktober: Cairo – Engeland (17,50 euro)
 • zaterdag 9 november: Crystal Palace en Thomas Thielen – Duitsland (17,50 euro)
 • vrijdag 22 november: RPWL – Duitsland (20,00 euro)

Volgens ons is het weer een mooie en gevarieerde verzameling concerten, die we van harte aanbevelen. Meer informatie over deze bands vind je in de Evenementenladder op deze website. Je kunt daar ook je kaarten bestellen.

 

Word vriend van Serious Music Alphen!

Ook voor najaar 2019 hebben we natuurlijk weer de bekende,
zeer aantrekkelijke vriendenactie. Zoals altijd bieden we twee opties:
– drie concerten voor 45,00 euro
– zes concerten voor 75,00 euro

 

Hoe werkt het?
Vriend worden van Serious Music Alphen gaat eenvoudig, in twee stappen:

 1. Maak € 45,00 (drie concerten) of € 75,00 (zes concerten) over op ons bankrekeningnummer NL60 RABO 0131 1955 49 t.n.v. Stichting Serious Music Alphen met vermelding van ‘vriend najaar 2019’ en je volledige adres. We zullen de ontvangst bevestigen.
 2. Geef aan welke concerten je dit najaar wilt bezoeken (via info@seriousmusicalphen.nl). Wij houden de administratie bij, dus je hoeft verder niets te doen. NB: je kunt je reserveringen gedurende het najaar nog wijzigen, behalve als een concert is uitverkocht!

Let op:

 • het is mogelijk je tegoed te gebruiken om anderen mee te nemen; je kunt het dus heel flexibel inzetten (zoals een aantal vrienden al doet).
 • de vriendenactie van voorjaar 2019 is afgesloten; tegoeden kunnen helaas niet worden meegenomen.
 • ook komend najaar zal de reguliere kaartverkoop via Parkvilla Theater lopen,  maar dat geldt NIET voor de vriendenactie van Serious Music Alphen. Die kun je gewoon nog steeds bij ons/per email regelen.

We hopen dat jullie allemaal weer meedoen (en ook andere muziekliefhebbers willen attenderen op deze actie) en je nog voor de zomer aanmelden (en je reserveringen doorgeven). Dat is prettig voor ons en voorkomt ook eventuele teleurstellingen als concerten uitverkocht zijn.