Vrienden

Beste vrienden van Serious Music Alphen,

Het jaar 2016 was voor ons allen weer een prachtig progrock-jaar, met memorabele concerten van bands als RPWL, Antimatter, Knight Area, Anima Mundi en Silhouette, om maar een paar hoogtepunten te noemen. We bedanken jullie voor jullie support als ‘vriend’ en hopen dat jullie ons ook in 2017 weer steunen. Net als in 2016 kan dat op twee manieren: ‘normaal’ of ‘totaal’. Hieronder leggen we uit hoe dat werkt.

We hebben in 2017 minimaal negen concerten. Hier volgt de laatste stand van zaken met betrekking tot ons (gevarieerde) programma in het Alphense Parkvilla Theater:

 • zaterdag 4 februari: Wishbone Ash (+voorprogramma)
  (voor dit concert geldt een toeslag van 10 euro, ook voor vrienden)
 • vrijdag 10 maart: RanestRane (+ Profuna Ocean)
 • vrijdag 7 april: The Aurora Project ‘World of Grey’ tour album release (+ Golden Caves)
 • vrijdag 19 mei: Supertrap (Supertramp tribute) en Squonk (Genesis tribute)
 • vrijdag 16 juni: Comedy of Errors (+ Minor Giant)
 • vrijdag 22 september: The Gift ‘Why The Sea Is Salt’  (+Mindgames)

We hebben ook concerten op 27 oktober, 11 november en 24 november. Het programma voor deze concerten volgt begin 2017. Houd hiervoor de Evenementenladder op deze website in de gaten.

Word vriend van Serious Music Alphen!
Voor jullie en alle andere muziekliefhebbers die geregeld onze concerten bezoeken en die ons willen (blijven)
steunen, hebben we natuurlijk weer het aanbod/verzoek om in 2017 ‘vriend’ van Serious Music Alphen te worden. Ook dit keer zijn er dus twee opties:

 • ‘normaal’: bijdrage 60 euro, met gegarandeerde toegang tot vier van onze concertavonden
 • ‘totaal’: bijdrage 110 euro, met zekere toegang tot ál onze concerten in 2017 (NB: gegarandeerd negen concerten)

We hebben de prijzen ten opzichte van vorig jaar iets moeten verhogen. Dit omdat we wat meer ‘dure’ concerten (20 euro) hebben. We rekenen op jullie begrip.

 

Hoe werkt het?
Vriend worden van Serious Music Alphen gaat eenvoudig, in twee stappen:

 1. Maak € 60 (‘normaal’) of € 110 (‘totaal’) over op ons bankrekeningnummer NL60 RABO 0131 1955 49 t.n.v. Stichting Serious Music Alphen met vermelding van ‘vriend 2017’ en je volledige adres. We zullen de ontvangst bevestigen.
 2. Geef aan welke concerten je dit jaar wilt bezoeken (via info@seriousmusicalphen.nl). Doe dit ook als je het ‘totaal’-pakket kiest. Reserveren is dan niet echt nodig, maar wel gewenst om teleurstelling bij een eventueel uitverkocht concert te voorkomen. Wij houden de administratie bij, dus je hoeft verder niets te doen. NB: je kunt je reserveringen gedurende het jaar nog wijzigen!

Maak iemand anders vriend!
We willen heel graag (verder) groeien naar > 50 vrienden. Misschien willen jullie ons daarbij helpen door familie/vrienden/collega’s te vragen om ook vriend te worden. Voor elke nieuwe (nog niet eerder geregistreerde) vriend geven we een korting van 5 euro! Uiteraard ontvangen nieuwe vrienden ook onze dubbele jubileum-cd uit 2015.

Als het aan ons ligt, wordt 2017 weer een heel mooi muzikaal jaar met topconcerten! We hopen dat jullie ons (blijven) steunen!