Evenementen

Op vrijdag 26 januari 2024 komt Clive Nolan naar Parkvilla voor een uniek concert met de eerste live-presentatie van de rockopera ‘The Rise Of Medici’ én een mix van eigen composities.

Clive Nolan is een van de allergrootste componisten, toetsenisten en producers die de progwereld kent. Zijn werk met de bands Arena en Pendragon is uiteraard welbekend, maar hij heeft ook soloalbums, musicals en samenwerkingen op zijn naam staan.

The Rise Of Medici
Zijn laatste werk is ‘The Rise Of Medici’, een project dat werd gestart door de helaas overleden gitarist Eric Bouillette en zangeres Laura Piazzai. Clive schreef hiervoor alle teksten en de meeste muziek. Het gelijknamige album kreeg internationale lof.
De rockopera vertelt het verhaal van de tweede generatie van de familie De Medici (uit Italië/Florence) en met name de ontwikkelingen in 1434, met hoofdrollen voor zoon Cosimo, zijn vrouw Contessina, zijn dochter Lucrezia en zijn gezworen rivaal/vijand Rinaldo Albizzi.

Exclusieve première
‘The Rise of Medici’ is een fenomenale rockopera, met een bundeling van rockstemmen van Laura Piazzai (Contessina), Andy Sears (Cosimo), Marijke Groenendaal (Lucrezia) en Clive Nolan (Rinaldo). Serious Music Alphen en Parkvilla zijn trots om – in samenwerking met Arne van Os van den Abeelen (Mr Bowler Music Agency) en Anne Claire Rallo (Bad Dog Promotions) – de exclusieve live-première van deze rockopera te mogen brengen. Ook zal gitarist Simone Millavia meespelen.

Een must voor prog-liefhebbers
Een rockopera hoort thuis in het theater en er is geen betere plek voor deze ‘vocal battle’ dan Parkvilla! Maar deze avond biedt nog veel meer: voorafgaand aan ‘The Rise Of Medici’ zal dit illustere gezelschap originele songs vertolken die Clive Nolan schreef voor zijn bands en zijn diverse musicals. Dit wordt een avond om nooit te vergeten en waar je als rechtgeaarde prog-fan absoluut bij moet zijn. Bestel nu meteen je tickets!

Prijs
De kaarten kosten € 25,00, zowel bij online reservering als aan de kassa. Wees er snel bij, want er is nu al veel vraag naar tickets.

Overnachten?
Speciaal voor de bezoekers van SMA-concerten biedt Van der Valk Avifauna een aantrekkelijke kamerprijs aan om na het concert heerlijk te blijven overnachten. Meer informatie vind je hier.