Evenementen

Kingfisher Sky komt, na twee succesvolle optredens, terug naar Parkvilla. Op vrijdag 15 maart 2024 brengt de band een eerbetoon aan de beroemde zangeres/songwriter Kate Bush.

Kingfisher Sky ziet Kate Bush als een belangrijke inspiratiebron voor hun eigen muziek en zet bij optredens regelmatig een van haar songs (zoals ‘Cloudbusting’ en ‘Running Up That Hill’) op de setlist. Nu acht de band de tijd rijp voor een avondvullende show met de mooiste songs uit het uitgebreide en rijke oeuvre van Kate Bush.

Myth-rock
Kingfisher Sky werd in 2001 opgericht door drummer Ivar de Graaf, die daarvoor Within Temptation verliet. Samen met de klassiek geschoolde zangeres Judith Rijnveld begon hij met nieuwe composities die zich niet laten plaatsen in de bekende genres. Zij zelf omschrijven hun muziek als ‘progressive myth-rock’. Na het succesvolle debuutalbum ‘Hallway Of Dreams’ (2007) ging het snel en heeft de band een goede reputatie opgebouwd in Nederland, meerdere Europese landen en ook ver daarbuiten.

Tribute show
Inmiddels heeft Kingfisher Sky drie albums en meerdere EP’s op zijn naam staan en toert de band vanaf 2022 met veel succes met de Kate Bush Tribute show. Voor Bush-fans een unieke gelegenheid om haar mooiste songs ‘live’ te ervaren, met een uitstekende band. Voor mensen die Kate Bush alleen kennen van haar grootste hits (zoals ‘Wuthering Heights’), is dit een uitgelezen kans om het rijke oeuvre van deze bijzondere zangeres te ontdekken.

Prijs
De kaarten kosten bij online reservering € 20,00; aan de kassa € 22,50.

Overnachten?
Speciaal voor de bezoekers van SMA-concerten biedt Van der Valk Avifauna een aantrekkelijke kamerprijs aan om na het concert heerlijk te blijven overnachten. Meer informatie vind je hier.