Evenementen

In het (10-jarig) jubileumjaar van Serious Music Alphen mag Mayra Orchestra zeker niet ontbreken. Na succesvolle optredens in 2013, 2015 en 2017  komt Mayra op 9 oktober 2020 terug naar het Parkvilla Theater met een avondvullende show waarin de toeschouwer wordt meegenomen naar een muzikale en visuele droomwereld waarin niets is wat het lijkt.

Mayra Orchestra is een symfonisch, filmisch poporkest, opgericht door songwriter Maartje Dekker. Een bont gezelschap met strijkers en
blazers, dat tijdens hun theatrale liveshow gebruikmaakt van grote videoprojecties, kostuums, zelfgemaakte instrumenten en acts.
Het debuutalbum ‘World Of Wonder’ (2013), waarop de band samenwerkte met Grammy Award winnares Darcy Proper, werd enthousiast ontvangen en omschreven als ‘magisch, uniek, betoverend…’ en ‘een wonderbaarlijke prestatie’. De opvolger ‘Oracle’ (2017), uitgebracht bij Butler Records (o.a. Lamb, Anneke van Giersbergen en Knight Area) werd zeer enthousiast ontvangen door de fans en de vakpers.

Adembenemende show
De show van dit album ‘Oracle’ werd recentelijk gefilmd voor een live-dvd die binnenkort wordt uitgebracht. Deze show wordt in de media omschreven als ‘een adembenemende show’ en ‘een zeer indrukwekkend spektakelstuk’. Mis deze kans niet om een avond lang te
genieten van de sprookjesachtige, orkestrale art-pop met Mayra Orchestra in het sfeervolle Parkvilla Theater. Boek snel je kaarten!

Prijs
De kaarten kosten bij online reservering € 15,00; aan de kassa € 20,00 (exclusief consumptie).

NB: vanwege coronamaatregelen: maximaal 60 bezoekers; één optreden van ca. 90 minuten zonder pauze.