Evenementen

We hebben het concert van Into The Open opnieuw kunnen inplannen. De nieuwe datum is zaterdag 27 november 2021. Vooralsnog gaan we uit van twee shows op één avond, met max. 60 bezoekers per show. De kaarten die zijn aangeschaft voor de show van 28 november 2020 blijven geldig. We hopen dat we deze avond dan eindelijk samen kunnen genieten van het in maart 2020 verschenen album ‘Destination Eternity’, dat centraal staat tijdens dit concert.

Into The Open is het project van Sander Heerings (Wane of Summer, The Dust Connection) en Jan Willem Ketelaers (Knight Area, Ayreon), die in 2016 hun krachten bundelden om een (progressief) rockalbum te maken met als thema de reis van de menselijke ziel. ‘Destination Eternity’ vertelt het verhaal over de geboorte, het leven, de dood en de lessen die geleerd (moeten) worden op weg naar het ‘eeuwige leven’.

Positieve ontvangst
Het album, met op de hoes een fraai kunstwerk van Vivi Hoffmanns, is zeer positief ontvangen. Zo schreef Progwereld: ‘Een puik stel muzikanten zorgt voor heerlijke muziek, vol van afwisseling, met rock en melodie als basis’ en ‘te hopen valt dat veel muziekliefhebbers ‘Destination Eternity’ tot in lengte van dagen blijven beluisteren, want dat verdienen de makers’.

Heerings (toetsen), Ketelaers (vocalen) en de band met Robert Spaninks (drums), Ronald Martens en Martijn Balsters (beiden gitaar) en Frank Strokap (bas) bieden je deze avond een unieke kans dus om dit prachtige album live te horen.

Prijs
De kaarten kosten bij online reservering € 15,00; aan de kassa € 17,50.

Let op: anders dan eerder bericht werd, is er deze avond maar één show (met een korte pauze). Het concert begint om 20:30 uur. Afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen kan het zijn dat toegang alleen mogelijk is op vertoon van een corona-bewijs (vaccinatie, geldige coronatest of immuniteit door Covid) in combinatie met een ID.

‘In another world, not our mortal world, souls are living like us, an eternal life forever…’